Ivoclar Vivadent
Hrvatska

Search

ICDE Liechtenstein

magnifying glass

Ivoclar Vivadent nudi doktorima dentalne medicine i dentalnim tehničarima visoko kvalitetne seminare, tečajeve i radionice u International Center for Dental Education (ICDE) u Schaan-u. Ulaganje u vlastito znanje i vještin, posebice u ekonomski izazovnim vremenima, dvostruko se isplati.

Visoki prioritet tvrtke Ivoclar Vivadent je trajna praktična edukacija kao i tečajevi stručnog ustavršavanja.  Ivoclar Vivadent u tom smislu ima međunarodni centar za dentalnu edukaciju (ICDE), koji je otvoren u jesen 2000 u sjedištu tvrtke u Schaan-u. ICDE je moderan centar za tečajeve i trajno usavršavanje, sa sobama za tečajeve, laboratorijima, sobama za praktični rad i velikom dvoranom za predavanja na površini od 2000 četvornih metara. Osim toga, regionalni trening centri za edukaciiju širom svijeta pružaju uvid u lokalne tržišne prilike.

Preko 15,000 doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, Opinion Leadera, distributera i dentalnih asistenata kao i zaposlenika  posjetilo je tečajeve i treninge u ICDE. Sukladno tome, Ivoclar Vivadent  ima jednu od najvećih mreža za dentalnu edukaciju; znanstvenici iz tvrtke surađuju s brojnim poznatim institucijama i sveučilištima na međunarodnoj razini – nužnim za razvijanje sofisticiranih proizvoda  i osiguranja dosljedne kvalitete.