Service+

Svi laboratorijski korisnici biti će u mogućnosti svoje radove izraditi od materijala iz asortimana Ivoclar Digital, bilo da oblikuju i izrađuju restauraciju sami ili oblikuju sami a izradu povjere vanjskim partnerima (zahtjev: otvoreni STL podaci). Portfelj proizvoda pokriva fiksnu, mobilnu i implanto protetiku. Proizvodi i usluge Service+ omogućuju da se razina ulaganja i korištenja CAD/CAM opreme idealno usklade s zahtjevima laboratorija.

SERVICE+ podrška

Pouzdane usluge izrade u slučaju servisiranja

Ulaganje u PrograMill CAD / CAM sustav može poboljšati učinkovitost i profitabilnost vašeg laboratorija. Ako vam je potreban servis, digitalna izrada može se jednostavno prenijeti u centar za glodanje. Centar za glodanje izrađivat će digitalne nadomjestke za vaš laboratorij sve dok se PrograMill sustav ne vrati i nastavi ponovno raditi.

SERVICE+ Izrada

Više mogućnosti za korištenje CAD/CAM-a

Service+ izrada je namijenjena svim dentalnim laboratorijima koji već koriste vlastite uređaje za skeniranje i softverski program za dizajniranje. Laboratoriji koji koriste 3Shape softver za dizajniranje, DWOS ili Exocad moći će iskoristiti sveobuhvatnu ponudu materijala i indikacija za fiksnu, mobilnu i implanto protetiku. Laboratoriji koji koriste vlastitu CAD/CAM opremu moći će poboljšati ekonomsku učinkovitost vlastitih proizvodnih resursa tako da npr. složene nadomjestke proizvode uz pomoć Service+.

SERVICE+ dizajniranje & izrada

Jednostavan ulazak u digitalnu stomatologiju

Service+ dizajniranje & izrada pružaju dentalnim laboratorijima jednostavan pristup digitalnim aplikacijama tvrtke Ivoclar Vivadent. Dentalni laboratoriji proslijeđuju svoje modele i/ili dijagnostička navoštavanja ili skenove (otvoreni STL format podataka) Service+ centru. Centar za glodanje će zatim digitalizirati sve informacije, oblikovati restauraciju i izraditi je koristeći specificirane materijale. Moći ćete iskoristiti veliko iskustvo naših CAD/CAM stručnjaka, posebno kada se radi o implantatima ili kompleksnim indirektnim restauracijama.

Registracija i naručivanje

Laboratorijski korisnici koji koriste vlastiti 3Shape skaner instaliraju 3Shape Inbox Service+:

Laboratorijski korisnici koji koriste vlastiti skener i otvorene STL izlazne datoteke registriraju se i naručuju preko upravitelja narudžbi:


Service+ Production will be closed for the following holidays:
December 23, 2019 to January 1, 2020
Last delivery on: 20.12.2019
First delivery from: 07.01.2020