magnifying glass

IPS e.max Press Multi

Ovaj materijal odlikuje se prirodnim prijelazom boja od dentina prema incizalnom području i stoga monolitnim nadomjestcima daje prirodan, estetski izgled.

Novi IPS e.max Press Multi valjčići revolucionarizirat će tehniku prešanja. Sastav čini klinički dokazana litij-disilikatna staklokeramika (LiS2), koja se odlikuje velikom savojnom čvrstoćom od 400 MPa. Valjčići imaju postepeni prijelaz boje i stupnja translucencije slično kao prirodni zubi: Zasićenost boje i opacitet veći su u cervikalnom i dentinskom području, dok je incizalno područje translucentnije.

Velika čvrstoća i stabilnost

IPS e.max LiS2 krunice pokazuju impresivne rezultate u stražnjem segmentu dugi niz godina zahvaljujući velikoj čvrstoći i stabilnosti. Sada zbog mogućnosti izrade višebojne krunice prirodnog izgleda nema potrebe za primjenom tehnike slojevanja koja zahtijeva dosta vremena. Visoko učinkoviti rezultati postižu se jednim ciklusom prešanja nakon čega slijedi glaziranje: Prešanje u više boja i glaziranje za spektakularan rezultat!
IPS e.max Press Multi valjčići dostupni su u jednoj veličini i bojama: A1, A2, A3, A3.5, B1, B2, C1, C2, D2 i BL2.

Inteligentne peći za prešanje Programat EP 3010 i EP 5010 jednostavne su za rukovanje i potpuno su kompatibilne s IPS e.max Press materijalima. Razvijena je i patentirana inovativna tehnologija koja omogućuje obradu novog višebojnog IPS e.max Press Multi materijala*.
* Dostupno je ažuriranje softvera za peći Programat EP 3000 i EP 5000 kao i za EP 3010 i EP 5010 uređaje koji se već nalaze na tržištu.


Indikacije

  • prednje i stražnje krunice
  • ljuskice
  • hibridne abutment-krunice

Prednosti

  • prirodna estetika, učinkovito prešanje
  • monolitni LiS2 nadomjestci koji se odlikuju prirodnim prijelazom boja
  • jednostavna koordinacija korištenjem visoko precizne Programat peći za prešanje s patentiranom tehnologijom
  • maksimalna ekonomska isplativost tehnike prešanja