IPS Empress CAD

magnifying glass

Isprobana i provjerena IPS Empress CAD leucitna staklokeramika objedinjuje modernu CAD/CAM tehnologiju izrade s visokim dostignućem materijala pune keramike.

IPS Empress CAD je izvanredno prikladan za izradu visoko estetskih monokromatskih jednočlanih restauracija, kao što su fasete, inleji, onleji, prednje i stražnje krunice. Zahvaljujući svojoj homogenosti i  raspršivanju svjetla, IPS Empress pruža uravnotežen kameleon efekt. Osim optičkih svojstva, IPS Empress CAD restauracije ističu se svojom vjernom translucencijom, visokom estetikom, i čvrstoćom na savijanje od 160 MPa.

HT/LT blokovi
Iz široke ponude uvijek odaberite ispravan blok za svaki pojedini klinički sučaj. IPS Empress CAD blokovi dostupni su u dva nivoa translucencije (HT i LT) i kao polikromatski Multi blokovi. Dostupni su u Chromascop grupama boja i u A-D bojama. Povrh toga, IPS Empress CAD LT blokovi dostupni su u 4 svijetle  i moderne Bleach boje (BL1-BL4).

Multi blokovi
Restauracije izrađene inovativnim polikromatskim IPS Empress CAD Multi blokovima ističu se vjernom prirodnom bojom i prijelazom translucencije od dentina ka incizalu čak i bez karakteriziranja. Time postižemo maksimalnu estetiku i prirodan izgled.

IPS Empress CAD blokovi mogu se glodati i u CEREC* Sustavu (Sirona) i ordinacijskom CAD/CAM sustavu od Planmeca.

Prednosti

  • Dvadeset godina kliničkog iskustva s više od 40 milijuna postavljenih restauracija
  • Leucitna staklokeramika (160 MPa) za izuzetnu estetiku 
  • Širok izbor boja i veličina za svaki klinički slučaj
  • Izbor vjeran prirodnom, kameleon efekt, vjerne vrijednosti svjetline ili prirodnog stupnja boje
  • Poliranje s OptraFine – glazura nije potrebna

Indikacije

  • Fasete, inleji, onleji, prednje i stražnje krunice

* nije registrirani zaštitni znak Ivoclar Vivadent AG