magnifying glass

OptraGate plavi i roza

Djeca naročito zahtjevaju udobnost. OptraGate je vrlo ugodan za nošenje zahvaljujući mekanom, fleksibilnom materijalu bez lateksa.

Najnovije varijacije u plavoj i roza boji povećavaju motivaciju djece odgovarajuće dobi, te time poboljšavaju suradnju pacijenta tijekom postupka.

OptraGate u plavoj i roza boju pomaže u opuštanju situacije prije samog početka zahvata. Mladi pacijenti dobiju potebnu emocionalnu podršku. Zadovoljni pacijenti postavljaju dobar temelj za dobar ugled i konstantni uspjeh.

OptraGate u plavoj i roza boji dostupan je od sada u veličinama Junior i Small.

NOVO: Pomoć u odabiru ispravne veličine:

Ispravan izbor prikladne veličine preduvjet je za optimalan položaj retraktora za usnice i obraz. OptraGate u plavoj i roza boji sadrži orijentacijsku podršku za lakši izbor odgovarajuće veličine. Ona je direktno utisnuta na omotu svakog OptraGate-a.

To jednostavno izgleda ovako:

magnifying glass


1. Pomoću mjerila na omotu procjenjuje se udaljenosti uglova usta s pacijentovim ustima u opuštenom položaju (zatvorene ili lagano otvorene usnice).

Savjet:
Pratite blago zakrivljenu liniju usnica. To će smanjiti rizik od odabira premale veličine.

magnifying glass


2. Odaberite preporučenu veličinu prema oznakama. 

Savjet:
Ukoliko izmjerena udaljenost uglova usta leži između dvije veličine, preporučuje se odabrati veću veličinu.

magnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glass


3. Umetnite odgovarajuću veličinu.

Savjet:
Slikovne upute i slikovne upute na videu, kojima se može lako pristupiti preko QR koda otisnutog na omotu, nude dodatnu pomoć.