magnifying glass

OptraPol

OptraPol je visoko kvalitetan polirni sustav za korištenje u jednom koraku koji štedi Vaše vrijeme.

OptraPol je naročito prikladan za finiranje i poliranje svih dostupnih kompozitnih restauracija u jednom koraku. Učinkoviti silikonski polireri visoko su ispunjeni mikro-finim dijamantnim kristalićima  - do 72 % težinskog udjela. Zahvaljujući tome, rezultati izvanrednog učinka poliranja vidljivi su jako brzo.

Nakon poliranja OptraPol, kompozitne restauracije, npr. izrađene s Tetric EvoCeram-om, pokazuju dugotrajno prirodni sjaj. Polireri učinkovito odstranjuju svu površinsku hrapavost u kratkom vremenu i ostavljaju izrazito glatku površinu restauracije. Kao rezultat toga, restauracije su manje osjetljive na obojenja i akumulaciju plaka.

OptraPol polirni sustav koji se primjenjuje u jednom koraku, eliminira potrebu za promjenom instrumenata i rizik od zbunjujuće veličine granulacije polirera. Nasuprot elastičnim polirnim diskovima, OptraPol polireri dostupni su u raznim oblicima koji se optimalno slažu s oblicima prednjih i stražnjih zuba. Prema tome, površine restauracija mogu biti puno preciznije polirane.

Polireri su dimenzionalno stabilni, otporni na trošenje i dugotrajni. Mogu se sterilizirati u autoklavu i koristiti do 20 puta.

Prednosti

  • Brzo visok sjaj kod poliranja u samo jednom koraku
  • Glatka površina zahvaljujući visokoj koncentraciji dijamantnih čestica
  • Višekratna