magnifying glass

Tetric EvoFlow Bulk Fill

Tekući "bulk" kompozit nadopunjuje uspješan Tetric EvoCeram Bulk Fill


U biti, Tetric EvoFlow Bulk Fill temelji se na istoj kemiji kao Tetric EvoCeram Bulk Fill. Tetric EvoFlow Bulk Fill primijenjuje se kao "bulk" punjenje na dnu kaviteta ispuna I i II razreda. Baš kao Tetric Evo Ceram Bulk Fill može se polimerizirati u velikim slojevima do 4mm uz kratko vrijeme polimerizacije. Izvrsno prianjanje za zidove kaviteta i konzistencija koja omogućuje samoporavnanje, dodatne su prednosti ovog materijala za ispune.

Ivocerin svjetlosni inicijator i Aessencio tehnologija

Odlučujuća snaga novog tekućeg kompozita leži u posebno razvijenoj Aessencio tehnologiji. U kombinaciji s patentiranim Ivocerin svjetlosnim inicijatorom, ova tehnologija omogućuje polimerizaciju kompozita u slojevima debljine do 4 mm. Istovremeno održava se niska translucencija poput dentinske, koja između ostalog, omogućuje učinkovito prekrivanje obojenosti zuba. Rezultat je naročito prirodan izgled, estetskog ispuna.

Tetric EvoFlow Bulk Fill stoga je idealna dopuna Tetric EvoCeram Bulk Fill-a koji ima translucenciju poput cakline. Oba kompozita dolaze u univerzalnim bojama IVA, IVB i IVW  i daju idealan spoj estetike i učinkovitosti, a također i rješavaju pitanje stresa skupljanja.


Prednosti

  • Slojevi do 4 mm
  • Materijal koji nadomješta dentin ili caklinu
  • 10 sekundi (>1000 mW/cm2)
  • 47% uštede vremena u usporedbi s konvecionalnom tehnikom *

* usporedba s Tetric EvoFlow i Tetric EvoCeram. Podaci dostupni na zahtjev.