Partnerski ugovori s centrima za glodanje

magnifying glass

Ovlašteni partner centar za glodanje  je centar za glodanje  s koordiniranim procesima odobrenim od Ivoclar Vivadent-a. Centar za glodanje će imati koristi od:

  • visoko-preciznih restauracija s izvanrednom kvalitetom površine
  • standard visoke kvalitete: materijali i  restauracije su znanstveno testirani
  • koordinirani proizvodi i sustavi za dovršetak restauracija

3Dental

magnifying glass

3Dental nudi najnovija CAD/CAM rješenja u stomatologiji. Dodatno, 3Dental održava tečajeve o njihovoj tehnologiji u svom vlastitom trening centru. 3Dental koristi Ivoclar Vivadent CAD/CAM materijale, kao što su IPS e.max CAD, IPS Empress CAD i Telio CAD.

www.3dental.es

Adent

magnifying glass

Andent je specijaliziran za precizno CAD/CAM glodanje dentalnih nadomjestaka, implantatnih nadogradnji te 3D printanje smola. Naša je obitelj od 1929 godine predana dentalnoj medicini, a naša treća generacija s entuzijazmom nastavlja tradiciju pružanja usluga doktorima dentalne medicine i dentalnim tehničarima. Predanost naše tvrtke istraživanju i inovacijama jamči da ćemo nastaviti održavati visoki standard usluge - sada i u budućnosti.

www.andent.com

Anthogyr - Simeda

magnifying glass

Anthogyr je tvrtka iskusna u dizajniranju, proizvodnji i prodaji globalnih rješenja za dentalnu implantologiju.  Zajedno sa Simeda-om, Grupa nudi otvoreno i iscrpno CAD-CAM rješenje, za sve restauracije bilo na implantatima  ili na prepariranim zubima. Kao partner Ivoclar Vivadent-a za vaše IPS e.max CAD restauracije, Anthogyr predlaže ultra-visoku preciznost i estetska protetska rješenja.

www.anthogyr.com

Bego

magnifying glass

Bego je tvrtka koja posjeduje dentalni materijal i opremu. Njihov proizvodni centar se zalaže za inovacije i kvalitetu, proizvodnju nadomjestaka koji bi zadovoljili estetske zahtjeve današnjice.

www.bego.com

CADstar

magnifying glass

CADstar koristi najmoderniju CAD/CAM tehnologiju i Ivoclar Vivadent materijale – uključujući IPS e.max CAD i Telio CAD.

www.cadstar.at

Camlog / Dedicam

magnifying glass

Camlog je jedna od vodećih tvrtki u dentalnoj implantologiji i s Dedicam-om nudi opsežan portfelj proizvoda u području CAD/CAM protetskih rješenja. S IPS e.max CAD, IPS Empress CAD i Telio CAD, Dedicam je značajni korisnik inovativnih CAD/CAM materijala od Ivoclar Vivadent-a.

www.camlog.com  
www.dedicam.com

Core 3D Centres

magnifying glass

Core 3D Centres čine globalnu mrežu centara za glodanje opremljenih s visoko učinkovitom CAD/CAM tehnologijom.

www.core3dcenters.com

Digitek

magnifying glass

Digitek Dental Solutions ima za cilj donijeti najnoviju tehnologiju u laboratorije na području Azije-Pacifika. Nude niz proizvoda i usluga osmišljenih da budu konkurentni svojim klijentima.

www.digitek-dental.com

DMC Cologne

magnifying glass

DMC je tvrtka s višegodišnjim iskustvom  na CAD/CAM području koja kombinira visoko-tehnološku opremu sa stručnošću njemačkih specijalista doktora dentalne medicine i visoko kvalificiranih  software inženjera. DMC se oslanja na visoko kvalitetne materijale od Ivoclar Vivadent.

www.dmc-cologne.com

Indudent AG

magnifying glass

Indudent AG je specijaliziran u automatiziranim proizvodnim procesima. Djelujući isključivo kao centar za glodanje, Indudent usko surađuje s dentalnim laboratorijima na području digitalne izrade nadomjestka. Osim toga, Indudent je ovlašteni partner Ivoclar Vivadent-a za glodanje i izradu nadomjestaka izrađenih od IPS e.max CAD u provjerenoj kvaliteti.

www.indudent.de

infiniDent Services GmbH

magnifying glass

infiniDent nudi CAD/CAM rješenja za ordinacije i dentalne laboratorije. Kao dio Sirona Dental Grupe, infiniDent ima više od 25 godina CAD/CAM iskustva. Kupci dobivaju  precizno izrađene nadomjestke iz jednog izvora.

www.infinidentservices.com

Neodent

magnifying glass

Neodent je vodeći proizvođač dentalnih implantata u Južnoj Americi. Uz to nudi svojim kupcima CAD/CAM rješenja, za koja također koristi visoko estetske Ivoclar Vivadent materijale.

www.neodent.com.br

openMill

magnifying glass

OpenMill je napredni centar za glodanje sa sjedištem u M-Tec Dental u Švedskoj i nudi potpuni asortiman dentalnih CAD/CAM rješenja za implantate te krunice i mostove. Zahvaljujući suradnji s Ivoclar Vivadent-om openMill može ponuditi visoko kvalitetne Ivoclar Vivadent proizvode kao što su IPS e.max CAD, IPS Empress CAD i Telio CAD.

www.m-tecdental.se 

PlanEasyMill

magnifying glass

PlanEasyMill™ centar za glodanje nudi zubnim laboratorijima najsuvremenije CAD/CAM usluge. Od dentalne usluge glodanja do printanja 3D modela i individualnih implantskih abutmenta, centar za glodanje nudi široki spektar usluga i materijala kako bi se olakšao rad doktora dentalne medicine. Planmeca grupa – tvrtka koja stoji iza PlanEasyMill –uvodila je nove inovacije  u industriji zdravstvene tehnologije preko 40 godina.

www.plandent.fi

Straumann

magnifying glass

Ivoclar Vivadent i Straumann surađuju u proizvodnji restauracija za zahtjevne estetske potrebe.

www.straumann.com

Wada

magnifying glass

Wada je među najvećim centrima za glodanje i laboratorijima u Japanu. Kao “Ovlašteni centar za glodanje” Wada osigurava modernu CAD/CAM tehnologiju i materijale Ivoclar Vivadent-a.

www.labowada.co.jp

Zimmer / Zfx

magnifying glass

Globalna mreža centra za glodanje Zimmer/Zfx pruža procesni lanac koji je do posljednjeg detalja prilagođen proizvodnji visoko kvalitetne zubne proteze. Zahvaljujući zajedničkim tehničkim standardima, jednako visoka kvaliteta restauracija osigurana je na svim mjestima.

www.zfx-dental.com