Tvrtka

magnifying glass

Sve je započelo proizvodnjom umjetnih keramičkih zuba. Danas je Ivoclar Vivadent globalna tvrtka koja nudi širok raspon inovativnih proizvoda i sustava za doktore dentalne medicine i dentalne tehničare.

Ono što je započelo u Zurich-u 1923. s proizvodnjom umjetnih zuba,  razvilo se u  vodeću međunarodnu dentalnu tvrtku sa širokim rasponom proizvoda i sustava za doktore dentalne medicine i dentalne tehničare. Sa sjedištem u Schaan-u, Kneževina Liechtenstein, Ivoclar Vivadent AG je tvrtka u privatnom vlasništvu od njezina osnutka. Proizvodi se šalju iz sjedišta u 130 zemalja širom svijeta. U svom globalnom nastupu, Ivoclar Vivadent ima svoje podružnice i Marketing & Sales Support Offices u 30 zemlje i zapošljava više od 3597 stručnjaka diljem svijeta.

 Ivoclar Vivadent ima jedan od najvećih centara za istraživanje i razvoj u dentalnoj industriji. Tim od preko 170 stručnjaka zalaže se za razvoj integriranog koncepta i surađuje s renomiranim institucijama i sveučilištima na dnevnoj bazi. Inovacije tvrtke Ivoclar Vivadent rezultat su uzajamnog utjecaja tehničke izvedivosti, tržišne orijentacije i iskustva. Njihova otkrića dokazala su svoju vrijednost u primjeni.

Neprekidno obrazovanje i usavršavanje jedan je od kamena temeljca Ivoclar Vivadenta. Međunarodni centar za dentalnu edukaciju (ICDE) u Schaan-u je među najmodernijim centrima za tečajeve i obuku širom svijeta. Regionalni centri za osposobljavanje diljem svijeta upotpunjuju ponudu ICDE, te osiguravaju visoku razinu tehničkog znanja i vještina koje se odnose na Ivoclar Vivadent proizvode i sustave.